Finansiering - räkna ut din månadskostnad online!

Ett lån skräddarsytt för varje bil och kund skapar trygghet. Vi hjälper dig till ett tryggt köp och ägande. Räkna ut din månadskostnad med Santander billån online.

Med ett lån från Santander får du som kund alltid en betalplan som gör det möjligt att betala av lånet i lagom takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag det är dags att sälja fordonet. Under de första månaderna ingår alltid låneskydd, allt för att kunden ska känna sig trygg – vad som än händer.

Santanders Låneskydd betalar din månadskostnad för ditt fordonslån vid sjukdom, arbetslöshet eller dödsfall. Försäkringen täcker månadskostnaden för lånet, det vill säga ränta, amortering och avgifter.

En extra trygghet för kunden är att lånet är flexibelt. Kunden kan alltid extraamortera för att få lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Dessutom går lånet att lösa i förtid, utan extra kostnad.

Kreditbeskedet kommer snabbt – oftast inom ett par minuter – så du och din kund får besked direkt på plats.

Trygghet är bra men vi tycker att extra trygghet är bättre. Därför förlänger vi din garanti med ett halvår. För att erbjudandet skall gälla måste du teckna för minst 12 månaders, som så då ger dig 18 månaders garanti.

Så här fungerar ett fordonslån hos Santander

Lånet täcker upp till 80 % av priset. Maximal lånetid för nya objekt är sju år (84 månader) och för begagnade sex år (72 månader).